Удоми ме Не купуј
LAT / ĆIR

Са снимања спота у топли дом

Један сасвим обичан дан у животу Весне Ђогани преокренут је када је у уобичајеној пословној рутини отишла на снимање музичког спота, са ког се вратила са једним чланом породице више – прелепим мачетом. Љубав и потреба за пружањем помоћи животињама, одувек су биле Веснина јача страна, те је њена спремност да отвори врата свог дома малом мачету била сасвим природна и без оклевања.
 Мала женка домаће мачке, бело сиве боје, препуштена себи на улицама града, нашла се сасвим случајно на добром месту у добро време – баш онда када је Весна снимала музички спот и када ју је спазила. ,,Мачкаста мачка“, како јој Весна и чланови њене породице најчешће тепају, у потпуности се уклопила са Наром, предивном женком кавалирског шпанијела, те су пас и мачка овог пута доказали сасвим супротно од уобичајеног –  постале су најбоље цимерке и пријатељице. 
,,Охрабрила бих свакога ко је у могућности да помогне напуштеној мачки или псу, да то и учини, јер су љубав и захвалност коју ћете заузврат добити заиста непроцењиви“, поручује Весна. Веснина породица опчињена је Мачкастом мацом исто колико и она – проводећи дане са њом уз много љубави, мажења, игре и пажења, а њихова хуманост и љубав према животињама омогућили су овој маци шансу за квалитетан живот, какав све животиње заслужују.