Удоми ме Не купуј
LAT / ĆIR

Необично пријатељство два љубимца


Једногодишња женка у типу ,,кане корсо“, прелепа Блу, у прихватилиште у Раковици стигла је као веома уплашен, интровертан пас, који се веома лоше снашао у ситуацији која га је задесила, с обзиром да је напуштен од стране свог јединог власника. Управо зато, било је потребно одређено време, много љубави и пажње запослених у Ветерини Београд, како би ова женка поново стекла поверење у људе. Свакодневна брига, рад и социјализација са Блу, допринели су да она поново постане пас какав је некада била – пуна радости и спремна да пронађе свој нови, овог пута и вечни дом.

Баш како то углавном бива, једна породица била је заинтересована и спремна да једном псу отвори врата свог дома, а Блу је та која их је очарала и због које нису оклевали, одлучивши да њој пруже шансу за бољи живот. Она се сасвим брзо адаптирала на нове услове живота, који су подразумевали и саживот са још два пса, али и једим врло необичним љубимцем – гуштером.

 Временом се изродило несвакидашње пријатељство између гуштера и пса, који сада дане најчешће проводе дремајући и уживајући заједно. Поред тога, Блу је постала омиљена и међу млађим члановима породице, доказавши да су четвороножни пријатељи заиста непроцењиви и могу употпунити наше животе. Ова прича је само још један доказ да уз мало љубави, стрпљења и бриге могу да се створе нова, неочекивана пријатељства која ће трајати читавог живота.