Удоми ме Не купуј
LAT / ĆIR

Донина пустоловина у новом дому

Као што многе приче о напуштеним псима почињу, тако је и Донина – на улицама Београда, ова прелепа женка нашла се препуштена самој себи, онда када је својим првим власницима досадила. Ипак, много је савесних и добрих људи који једва чекају да отворе своје срце и пруже уточиште онима којима је то најпотребније. Ова женка је у прихватилиште Ветерине Београд стигла неухрањена, уплашена, али засигурно спремна да поново верује људима.

За кратко време које је провела у прихватилишту Дона је успела да се ослободи, да заволи људе, али посебно друге псе. Њена судбина мења се једног сунчаног дана у јулу када је двоје савесних власника одлучило да јој отвори врата свог дома. Сведочења и приче о Дониним пустоловинама у новом дому чули смо од њене власнице још првог дана када је она себи нашла своје место у кући.

 Поред тога што је сада окружена добрим људима који јој пружају сву потребну љубав и бригу, у друштву је других паса и једне беле маце, свакодневно уживајући у ономе што сви пси највише воле – великом дворишту. Дона је свог најбољег пријатеља пронашла баш у маци, са којом воли да се игра и мази, рушећи све стереотипе о непријатељству паса и мачака. Приче као што је Донина буде наду у боље сутра за бројне напуштене животиње које у прихватилиштима нестрпљиво чекају свој топли дом.